dinsdag 25 juni 2013

Tuinfeestverlichting

Tuinfeestverlichting Home and Garden
Echt een musthave deze zomer: lampionnen. Deze prachtige Chinese modellen zijn niet van papier, maar van 100% zijde. Het bamboe frame wordt in vorm gehouden door ijzerdraad waaraan je ook de lampion kunt bevestiging. Draai er een spaarlamp in en voila! Zen zijn in verschillende vormen, maten en kleuren. Leuk op het terras of balkon, aan de pergola of in een boom, vanaf € 18,95. Bron Home and Garden 6-2013. Voor inspiratie over tuinfeestverlichting.

vrijdag 7 juni 2013

De oranje lampionnen bij Rituals


De lachende Buddha leefde 1100 jaar geleden in China. Deze vrolijke monnik overlaadde de mensen die hij onderweg ontmoette met gezondheid en voorspoed. Hij werd al snel het Chinese symbool voor geluk. Het eeuwenoude geloof dat het geluk jou ten deel valt als je over de buik van de Buddha wrijft is ook vandaag de dag nog springlevend.
Enzo kwam Rituals uit bij de oranje  lampionnen van Lampionsenzo. De vrolijke uitstraling van onze oranje lampionnen paste goed bij het ritueel van de lachende Buddha. En zeg nou zelf wie wordt er nu niet vrolijk van zo'n oranje kleurige lampion.

Wil je ook zo'n mooie oranje lampion? Kijk snel in de webshop van Lampionsenzo.nl

maandag 3 juni 2013

Onze lampionnen bij Zwolle Unlimited

Afgelopen weekend waren onze lampionnen te zien bij het Zwolle Unlimited festival.

 De lampionnen fleurden het theaterplein op in het ter Pelkwijkpark in Zwolle.
Ook op zoek naar instant fleur en kleur? Neem contact op Lampionsenzo.nl