dinsdag 26 juni 2012

dinsdag 12 juni 2012

Japanse tuin met lampion

Hier een prachtig voorbeeld van een tuin in Japanse stijl met een roze lampion van Lampionsenzo.
Lampionsenzo levert diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen. Lampionsenzo.

zaterdag 9 juni 2012

Een lampion in je tuinhuisje

Hier is de lampion gebruikt als een hanglamp om een tuinhuisje te verlichten. Mocht je nu ook een tuinfeestje hebben, een serre willen verlichten of je terras in de tuin willen verlichten, denk eens aan een gekleurde lampion als lamp in je tuin.

Wil je ook zo'n mooie lampion als hanglamp? Kom er dan snel een uitzoeken bij ons.

zondag 3 juni 2012

Het waterval vertelfestival

Het grasveld voor het verteltheater De Verhalenboot, aan de Thorbeckegracht was omgetoverd in een magisch verhalenparadijs met honderden vertellingen en live muziek. Dit jaar was het thema Grimm, de verhalenvertellers hebben zich laten inspireren door de sprookjes van de gebroeders Grimm.

Zoals je op de bovenstaande foto ziet waren zij niet de enigen, het heel terrein bij de oude stadsmuur in Zwolle was omgetoverd in een sprookjesachtige sfeer en daar mochten onze lampionnen natuurlijk niet ontbreken. Onze bijdrage bestond uit het verlichten van een boom met lampionnen, onder de sprookjesachtige verlichting kom je even heerlijk bijkomen.

Wil je ook zulke prachtige sfeerverlichting op je feestje, kom dan snel naar lampionsenzo.nl