zondag 29 april 2012

Yadan - Food and Drinks

Wij feliciteren Yadan - Foods and Drinks met de opening van hun nieuwe restaurant in Antwerpen.
Vanaf nu kan je hier heerlijke eten en genieten onder een prachtige combinatie van onze lampionnen. De lampionnen zijn een prachtig visitekaartje, voor zowel Yadan als Lampionsenzo.nl

woensdag 25 april 2012

Netwerken onder de lampionnen

Op 23 maart werden de Flevopenningen 2011 uitgereikt tijdens het feestelijke Flevopenningengala. Twaalf genomineerde ondernemingen stonden vrijdagavond te stralen op het podium in een tentencomplex naast Asian Paradise op het Trekkersveld van Zeewolde. Voor de genomineerden was het een spannende avond. Gedeputeerde economie van de provincie Flevoland Jan-Nico Appelman, tevens voorzitter van de hoofdjury, reikte de Flevopenning voor de toponderneming uit aan Delarange Cosmetics B.V.

Het was voor de achtste keer dat Nauta Evenementencommunicatie dit prestigieuze evenement mocht organiseren. Een feestelijk gala met een Aziatisch tintje! De lampionverlichting van Lampionsenzo zorgden voor een Aziatische sfeer in een van de tenten.

maandag 23 april 2012

Een witte lampion in je interieur

Hier zien we een Globe lampion uit de collectie van Lampionsenzo toegepast door een interieurstylist in een huiskamer. Zo kan je onze lampionnen dus ook gebruiken, als woonaccessoire.

Ze zijn uitermate geschikt in ruimten met een hoog plafond. Wil je helemaal los gaan? Hang er dan meerdere bij elkaar en varieer de grote, de hoogte en de vorm. Heeft je huiskamer geen hoog plafond, hang ze dan bij elkaar in een hoek. Wat trouwens ook een leuke plek is: de slaapkamer, zeker als je hier voor een gekleurde kiest. (Het zal de romantiek gegarandeerd verhogen)

We zien je graag in onze webshop.

maandag 16 april 2012

Paarse lampionnen op de Floriade

Hier zien we onze paarse lampionnen als decoratie in een restaurant tijdens de Floriade. De foto's zijn afkomstig uit het programma Buisness Class van Harry Mens, uitgezonden op RTL 7. In aflevering 30 zat een item over de inrichting van de Floriade. Hierin werd uitgebreid ingegaan op de diverse stijlen van de restaurants op de Floriade.