donderdag 22 maart 2012

WNF Earth hour 2012

Ook in Rotterdam gaat het licht uit!...op 31 Maart

Tijdens een evenement waarbij natuur, cultuur én dans samenkomen. Hierbij kunt u genieten van een wervelende dansshow, midden op het Schouwburgplein (centrum), met als doelstelling een groep bereiken waar de toekomst ligt en de reden waarvoor we onze kostbare planeet met al haar moois willen doorgeven.
Wij zijn apetrots dat we aan dit event een bijdrage mochten leveren. Wij hebben 30 lampionnen ter beschikking gesteld om het podium uit te lichten.

Voor meer informatie over het programma WNF Rotterdam

zondag 18 maart 2012

Paarse kinderkamer lamp

Deze paarse lampion is eenvoudig te gebruiken als hanglamp in de kinderkamer. De hanglampen verspreiden een zacht kleurige licht en zorgen zo voor een gezellige en warme sfeer in de kamer. Met hun vrolijke kleuren zijn onze kinderlampen een aanvulling op de overige accessoires in de kamer van uw kind.

Voor nog meer kleurige kinderkamer lampen bezoek onze webwinkel, Lampionsenzo.nl.

dinsdag 6 maart 2012

Roze hanglamp voor kinderkamer

Deze roze lampion is eenvoudig te gebruiken als hanglamp in de kinderkamer. De hanglampen verspreiden een zacht kleurige licht en zorgen zo voor een gezellige en warme sfeer in de kamer. Met hun vrolijke kleuren zijn onze kinderlampen een aanvulling op de overige accessoires in de kamer van uw kind.

Voor nog meer kleurige kinderkamerlampen bezoek onze webwinkel, lampionsenzo.nl.

maandag 5 maart 2012

Het alternatief voor de papieren IKEA lampion

De witte lampionnen van Lampionsenzo zijn een mooi alternatief voor de papieren lampion van bijv. de Ikea. Je kan de papieren lampion zo uitwisselen met een zijden lampion. Onze lampionnen passen een op een op de HEMMA pendule van Ikea.

Verlicht door een lamp steken de bamboe spaken mooi af tegen de kleurige zijde en verspreiden zo een zachte prettige sfeer.

Onze lampionnen zijn uitermate geschikt als hanglamp. Wij leveren de lampionnen in drie verschillende maten, vijf verschillende vormen. Mocht je een witte te gewoon vinden kies dan een van andere 9 kleuren. Er is al een lampion te koop vanaf € 17,95.

TIP: mocht je plafond te laag zijn, knip de pluim eraf en je hebt een mooie hanglamp.

Bezoek onze webwinkel, kies je lampion en wij zorgen voor de snelle afhandeling en bezorging. Totzo!

Niks moeilijk, met een paar muisklikken online besteld.