donderdag 26 januari 2012

Onze lampionnen in de Libelle

Werden we bij Lampionsenzo toch gewoon blij van een Libelle die op de deurmat plofte. Het zogenaamde bewijsnummer. En het klopt onze lampionnen zijn gebruikt in het China nummer van de Libelle. Vanaf pagina 76, onze lampionnen geven een Chinees tintje aan de mode reportage. Wij zijn helemaal trots en bedanken bij deze de Libelle.

zondag 22 januari 2012

Lampionsenzo bevestigt voor RockWerchter

Het is definitief: de lampionnen van Lampionsenzo zullen live aanwezig zijn bij RockWerchter. Ze zullen deel uitmaken van het nieuwe concept van Sleeponsite: de bed & breakfast formule stelt deze zomer honderd hotelwaardige kamers ter beschikking op wandelafstand van het festivalterrein in Werchter. De luxekamers bieden onderdak aan maximum twee personen. In de kamer tref je een comfortabel bed met boxspringmatrassen. Verder beschik je over je terras met stoelen en tafel en een van deze terrassen zal dus verlicht worden met de lampionnen van lampionsenzo.nl.

Het totaalconcept is uniek in de Belgische festivalwereld en betekent een mooie aanvulling op de glamping-trend. Meer informatie : www.sleeponsite.be.

zondag 8 januari 2012

Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek wordt in 2012 beter, leuker, verrassender en gezelliger dan ooit. Het thema dit jaar is: Chinatown. Ga mee op reis Een gezellig drukke markt in downtown Shanghai… Dát wordt het gevoel van de Libelle Zomerweek. Stoom kringelt uit grote pannen omhoog. Er wordt druk gepraat, onderhandeld en gelachen. Links en rechts schieten mensen op zwaar beladen fietsen voorbij. Overal geroezemoes en gezellige drukte. Koopwaar staat uitgestald in opgestapelde manden en kratten. Alles ruikt, voelt, klinkt, smaakt en ziet er uit alsof je in het Verre Oosten bent.

Libelle Chinatown is een dagje Azië in Almere: De witte paviljoens schitteren in het zonlicht, rode Chinese lampionnen wiegen in de wind en overal op het terrein zie je accenten van jadegroen. Geur en smaak spelen een belangrijke rol. Het terrein staat vol tentjes en kraampjes waar de hele dag wordt gekookt met veel stoom en specerijen. Bezoekers genieten van een originele drakendans, maken een fortune cookie open om te kijken wat de toekomst zal brengen, en nog veel meer.