zaterdag 31 december 2011

Japanse lampen


Lampionsenzo.nl de leverancier van lampen in orientaalse / japanse stijl voor binnen en buiten.

De Japanse zijden lampen van lampionsenzo als woonkamer decoratie. De hanglampen verspreiden een zacht kleurige licht en zorgen zo voor een gezellige en warme sfeer in de kamer.

Door ze te voorzien van een lamp, geeft u uw kamer een prachtige sfeer mee. Door de vele kleuren en vormen is voor elke huiskamer wel een passende sfeer te creeren. Onze lampionnen laten zich makkelijk combineren met uw overige accesoires.

Ook zijn eenvoudig in te vouwen, eenmaal opgevouwen nemen ze weinig ruimte in beslag, in deze vorm laten ze zich ook makkelijk transporteren.

Lampionsenzo levert diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen.

zaterdag 24 december 2011

dinsdag 20 december 2011

Decoratieve lampionnen


Wederom prachtige plaatjes, hoe te decoreren met lampionnen.

zondag 11 december 2011

Lampionnen in WeijersOntweekt


Onze lampionnen zijn gebruikt in het nieuwe programma van Guido Weijers. De witte lampionnen decoreren de studio en zorgen voor sfeer op de tribunes.

Het humoristisch-actuele Weijers ontweekt! is gebaseerd op het nieuwe werkwoord 'ontweken', in de betekenis van: 'de week loslaten'. Guido: In Weijers ontweekt! zal ik ontmoeten, ontregelen, ontwikkelen en nog veel meer. Met als enig doel de gestresste kijker van top tot teen te laten ontweken en hem of haar weer met frisse moed de nieuwe week in te sturen.

Vanaf 4 Dec, 8 zondagenavonden lang op Ned. 3 vanaf 22:00.

zaterdag 3 december 2011

Guido Weijers stoot hoofd aan lampionnen


Morgen, 21:55 - 22:30 in Weijers ontweekt!:

Cabaretier Guido Weijers helpt Nederland te ontweken, de week los te laten. Weijers kijkt in dit programma met scherpe, humoristische blik naar het nieuws en non-nieuws van de afgelopen week. Actuele conferences met publiek, persiflages, filmpjes, etc.

En inderdaad de lampionnen in het decor zijn geleverd door lampionsenzo.nl