zondag 20 november 2011

De lampionnen uit Hoi An

Heey Lampionsenzo,

gisteren hebben we de bestelde lampionnen ontvangen en zijn gelijk aan de slag gegaan!

De roze, rode en oranje komen uit jullie winkel, de andere vier kleuren hadden we afgelopen zomer zelf meegenomen uit Hoi An Vietnam. Het liefst had ik er toen veel meer gekocht, maar ja als rondreizende rugzaktoerist had ik niet genoeg ruimte.... Daarom was ik heel blij toen ik jullie website had gevonden.

Groetjes Mirjam

Dank je wel voor de reactie, dit precies waarvoor we het doen!!

zaterdag 12 november 2011

De Chinese lantaarn

Lijiang is een van charmantste stadjes van China. 's Avonds is het oude centrum van Lijiang net een sprookje. De smalle kanalen, bruggetjes, kinderkoppen straatjes en houten huizen worden door rode chinese lantaarns verlicht. Deze prachtige sfeer kunt u nu zelf oproepen in uw huiskamer.


Door ze te voorzien van een lichtbron, verspreiden ze een prachtig licht en geeft het uw kamer een prachtige sfeer mee. Door de vele kleuren en vormen is voor elke ruimte wel een passende sfeer te creeren. Onze lantaarns laten zich makkelijk combineren met uw overige accesoires.

Ook zijn ze eenvoudig in te vouwen. Eenmaal opgevouwen nemen ze weinig ruimte in beslag. In deze vorm laten ze zich ook makkelijk transporteren.

Lampionsenzo levert diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk, maar met een paar muisklikken online te bestellen. Naar de lampionnen!

woensdag 9 november 2011

Aziatische sfeer met lampionnen

Boeddha verlicht door lampionnen.......

donderdag 3 november 2011

Chinese lampion op je werkkamer

Hier zien we een chinese lampion van lampionsenzo als sfeerverlichting op een werkkamer. De werkkamer is ingericht met chinese woonaccessoires waarbij onze zijden lampion mooi bij past. De kleur van de lampion is koper en het model is een globe in de maat 45.
Wil jij nu ook zo'n mooie lampion? Bestel hem dan via lampionsenzo.