zaterdag 27 augustus 2011

Lampionnen in de Horeca

Wat kunnen onze klanten toch mooie toepassingen verzinnen voor onze lampionnen. Hier zien we de lampionnen hangen in cafe Opium in 's-Hertogenbosch. Ze hebben gekozen voor vier verschillende modellen: Ballon, Druppel, ronde ook wel Globe genoemd en de Diamant. Vervolgens combineerden ze deze in vier verschillende kleuren: Rood, Paars, Roze en Oranje. Zie de prachtige foto's voor het mooie resultaat.De foto's zijn gemaakt door Hans Petersen. Wil je meer toepassingen bekijken van lampionsenzo? Klik hier.

zondag 14 augustus 2011

Stratenfestival Zwolle 2011

Op vrijdagavond 19 augustus 2011 vindt wederom het Stratenfestival Zwolle plaats. Op 21 podia in de stad zal een breed scala aan muzikaal entertainment worden gepresenteerd. Het hoofdpodium wordt geplaatst in het Ter Pelkwijkpark in zeer nauwe samenwerking met de HESZ.

Lampionsenzo zal zich presenteren aan het publiek op de braderie tijdens het stratenfestival in Zwolle. Onze stand zal te vinden zijn op de Eekwal in de binnenstad van Zwolle. De braderie is tussen 17:00 uur tot 23:00 uur. Tijdens de braderie zullen er een aantal aanbiedingen zijn, blijf ons volgen op twitter en we houden je op de hoogte.

Roze lampion

De roze lampion van lampionsenzo staat leuk in de kinderkamer. Veel van onze roze lampionnen worden gebruikt als decoratie bij bruiloften, kinderkamers, tuinfeesten, etc. Lampionsenzo importeerd de lampionnen zelf uit Vietnam en verkoopt ze in Nederland en Belgie via de webshop lampionsenzo.

dinsdag 9 augustus 2011

Paarse lampion

Hier zien we de paarse lampion van Lampionsenzo.nl. De lampionnen zijn voorzien van een bamboe frame en bleekd met 100 % zijde, ze zijn handgemaakt en komen uit Vietnam. Hier worden ze speciaal gemaakt voor ons.

Lampionsenzo.nl verleent microkredieten aan de makers en neemt de geproduceerde lampionnen rechtstreeks af, zonder tussenhandelaar zodat de makers een eerlijke prijs ontvangen en wij goed kunnen slapen.

Nu kunnen jullie deze prachtige mystieke sfeer oproepen in jullie eigen huiskamer, tuin, balkon, etc. Lampionsenzo levert diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen. Lampionsenzo

woensdag 3 augustus 2011

Ze hebben een winnaar

Via de actie Tweet en Win een lampion via de site het kan wel, hebben wij jullie opgeroepen een leuke reactie te tweeten en dat hebben we geweten. Waar voor dank.

Hieronder een aantal reacties:

Geen zon? Onsteek je lampion!

Lampionnen? Als straat verlichting in de kalverstraat.

Ook zagen veel Twitteraars zich al zitten al dan niet met een biologische wijntje onder het schijnsel van het romatische licht van de lampion.

De winnaar is uiteindelijk, @mejongstezusje geworden met de reactie: Een lichtje hier en een lichtpuntje daar, de lampion maakt het waar. De lampion is inmiddels onderweg naar je.

Lees hier het hele verhaal.

dinsdag 2 augustus 2011

Lampionnen bij de Parade 2011

Chinese lampionnen versieren de cocktailbar Juicy tijdens het reizende theatherfestival de Parade, nog te zien in het Kingpark te Amsterdam, 5 - 21 Augustus.

The Juicys is al jaren de huiskamer van de parade en altijd te vinden ergens midden op het veld. Onder de lampionnen kunt genieten van een cocktail of een vers geperst sapje en overziet u het veld. Wilt u zo'n mooie lampion voor thuis kom dan naar onze webshop