zondag 31 juli 2011

vrijdag 29 juli 2011

Tweet en win een groene lampion

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Vandaag: LampionsEnzo

@derodecaravan: “Harry van Vlisteren reisde de wereld over en kwam in contact met Vietnamese families die lampions maken. Hij besloot de lampions hier in Nederland te gaan verkopen. De Vietnamese families hebben zo werk en kunnen hun kinderen naar school sturen. En onze woonkamers, tenten of balkons worden ook een stukje mooier. Samen met Reaching Out Vietnam zet Harry zich nu in voor een groep van 60 gehandicapte kinderen in Hanoi. Met dit initiatief doet hij mee aan de ASN Bank Wereldprijs.”

Je kunt nu zelf een lampion winnen: tweet een originele manier om lampions te gebruiken naar @derodecaravan met de hashtag #lampion. Dan heb je het hele jaar door de gezelligheid van een lampion in je huis of tuin.

Lees verder hier verder

vrijdag 22 juli 2011

Kinderlamp voor kinderkamer

Een zijden lampion als babykamer decoratie. Onze lampionnen verspreiden een zacht kleurige licht en zorgen zo voor een gezellige en warme sfeer in de kamer. Met hun vrolijke kleuren zijn onze lampionnen een aanvulling op de overige accessoires in de kamer van uw kind.

Wij vinden het belangrijk dat de kinderkamerlamp of babylamp die wij leveren veilig en goed is. Elke lampion in onze collectie is van goede kwaliteit. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe en zijde. Bij elke lampion zit een duidelijke beschrijving van de manier waarop deze gemonteerd dient te worden. Zo kunt u snel genieten van uw aankoop.

Wij beiden u dus niet een doorsnee kinderlamp die u ook op vele andere sites, en dus in vele kinderkamers, tegenkomt. Uw kind is bijzonder en verdient een bijzondere sfeer. Graag zorgen wij dan ook voor een leuke aankleding van van uw kinderkamer en natuurlijk voor weer een vrolijk kind.

Wij leveren diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken online te bestellen.

donderdag 21 juli 2011

Japanse lampion in de tuin


Hier zien we een groene lampion van lampionsenzo in de vorm van een druppel in de tuin. Wil je ook zo'n mooie lampion als tuinaccessoire in je tuin, kom dan kijken in de webshop van Lampionsenzo.nl



zaterdag 9 juli 2011

Stoffen lampionnen

De stoffen lampionnen van Lampionsenzo zijn te gebruiken als woonkamerdecoratie. De hanglampen verspreiden een zacht kleurig licht en zorgen zo voor een gezellige en warme sfeer in de huiskamer.

De lampionnen bestaan uit een bamboe frame en zijn bekleed met zijde en laten zich makkelijk combineren met uw overige woonaccesoires.

Lampionsenzo levert diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk, maar met een paar muisklikken online te bestellen. Kom naar onze site lampionsenzo.nl

maandag 4 juli 2011

Lampionnen in de tent

Hier zien we de lampionnen van lampionsenzo.nl in een feesttent tijdens de receptie van een bruiloft. Het zijn paarse en rode lampionnen in diverse vormen.


Op deze foto zie je hoe mooi de lampionnen uitkomen in de avond en het saaie plafond van de feesttent omtoveren tot een feestelijk plafond. Ga na onze site voor meer info.

zondag 3 juli 2011

Witte lampion verlicht veranda

Hier zien we een lampion bij een tevreden klant de veranda verlichten. Het type lampion wat we hier zien hangen is de een witte lampion in de vorm van een ballon en in de maat 72. Wil je ook zo'n lampion kijk dan in onze webshop Lampionsenzo.nl