woensdag 15 juni 2011

Haarlem shoppingnight 2011

Kom shoppen tijdens de Haarlem Shoppingnight 16 Juni vanaf 18:00. In de Gierstraat kan je zelfs shoppen onder onze lampionnen. Stuur ons een leuke foto van een van onze lampionnen en maak kans op een leuk presentje. Stuur de foto naar info@lampionsenzo.nl of stuur een tweet naar @lampionsenzo

maandag 13 juni 2011

Suggestie Pinkpop


Onze ballonnen volgend jaar op Pinkpop? We zijn er klaar voor, by day and by night.

donderdag 2 juni 2011

Dina drinks tea in Sassenpoort


Dina Drinks Tea is een muziekcollectief, aangevuld met enkele singer-songwriters en kunstenaars. De muziek is puur en sferisch in een vrijwel geheel akoestische setting. De live-optredens van Dina Drinks Tea zijn een intense belevenis. Soms heel verstild en breekbaar, dan weer krachtig en ritmisch. Veel variatie, maar altijd warm, organisch en intiem. De muziek heeft iets magisch en creëert een gevoel van rust en ontspanning.

De presentatie van een hun debuut-EP ‘May I Find You’ vond afgelopen weekend plaats in de Sassenpoort in Zwolle. Om meer sfeer en mystiek toe toe voegen werd er gekozen voor de zijden lampionnen van Lampionsenzo.nl

Photo by: Zuriël

Mitty, Rad der Verbeelding

Kunstbedrijf Arnhem presenteert dit jaar een wel heel bijzonder podium. Met Mitty, het Rad der Verbeelding wordt gedurende de zomer van 2011 op verschillende wijkfestivals een reuzenrad gepresenteerd, dat als ronddraaiend podium fungeert.



Wie aan komt lopen ziet ‘Mitty, het rad’ al van verre. Met een hoogte van 9,40 meter steekt het ver boven de andere attracties van het festival uit en bij avond zijn rad en gondels sfeervol verlicht.
Je stapt Mittyland binnen en waant je in een wereld van weleer. Je hoort de spreekstalmeester activiteiten aankondigen, je schoenen worden gepoetst, er wordt een ballon voor je gemaakt en voor een dubbeltje koop je een lekkernijtje uit grootmoeders tijd.

De grotesk vormgegeven presentatrice en haar assistente nodigen je uit plaats te nemen, onder de lampionnen op het gezellige terras. Waar de achtergrondmuziek en entourage je in de sfeer brengen van de jaren '50. Je bent in Mittyland, het land met de ouderwetse kermis en een verrassende variété show.