zaterdag 31 december 2011

Japanse lampen


Lampionsenzo.nl de leverancier van lampen in orientaalse / japanse stijl voor binnen en buiten.

De Japanse zijden lampen van lampionsenzo als woonkamer decoratie. De hanglampen verspreiden een zacht kleurige licht en zorgen zo voor een gezellige en warme sfeer in de kamer.

Door ze te voorzien van een lamp, geeft u uw kamer een prachtige sfeer mee. Door de vele kleuren en vormen is voor elke huiskamer wel een passende sfeer te creeren. Onze lampionnen laten zich makkelijk combineren met uw overige accesoires.

Ook zijn eenvoudig in te vouwen, eenmaal opgevouwen nemen ze weinig ruimte in beslag, in deze vorm laten ze zich ook makkelijk transporteren.

Lampionsenzo levert diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen.

zaterdag 24 december 2011

dinsdag 20 december 2011

Decoratieve lampionnen


Wederom prachtige plaatjes, hoe te decoreren met lampionnen.

zondag 11 december 2011

Lampionnen in WeijersOntweekt


Onze lampionnen zijn gebruikt in het nieuwe programma van Guido Weijers. De witte lampionnen decoreren de studio en zorgen voor sfeer op de tribunes.

Het humoristisch-actuele Weijers ontweekt! is gebaseerd op het nieuwe werkwoord 'ontweken', in de betekenis van: 'de week loslaten'. Guido: In Weijers ontweekt! zal ik ontmoeten, ontregelen, ontwikkelen en nog veel meer. Met als enig doel de gestresste kijker van top tot teen te laten ontweken en hem of haar weer met frisse moed de nieuwe week in te sturen.

Vanaf 4 Dec, 8 zondagenavonden lang op Ned. 3 vanaf 22:00.

zaterdag 3 december 2011

Guido Weijers stoot hoofd aan lampionnen


Morgen, 21:55 - 22:30 in Weijers ontweekt!:

Cabaretier Guido Weijers helpt Nederland te ontweken, de week los te laten. Weijers kijkt in dit programma met scherpe, humoristische blik naar het nieuws en non-nieuws van de afgelopen week. Actuele conferences met publiek, persiflages, filmpjes, etc.

En inderdaad de lampionnen in het decor zijn geleverd door lampionsenzo.nl

zondag 20 november 2011

De lampionnen uit Hoi An

Heey Lampionsenzo,

gisteren hebben we de bestelde lampionnen ontvangen en zijn gelijk aan de slag gegaan!

De roze, rode en oranje komen uit jullie winkel, de andere vier kleuren hadden we afgelopen zomer zelf meegenomen uit Hoi An Vietnam. Het liefst had ik er toen veel meer gekocht, maar ja als rondreizende rugzaktoerist had ik niet genoeg ruimte.... Daarom was ik heel blij toen ik jullie website had gevonden.

Groetjes Mirjam

Dank je wel voor de reactie, dit precies waarvoor we het doen!!

zaterdag 12 november 2011

De Chinese lantaarn

Lijiang is een van charmantste stadjes van China. 's Avonds is het oude centrum van Lijiang net een sprookje. De smalle kanalen, bruggetjes, kinderkoppen straatjes en houten huizen worden door rode chinese lantaarns verlicht. Deze prachtige sfeer kunt u nu zelf oproepen in uw huiskamer.


Door ze te voorzien van een lichtbron, verspreiden ze een prachtig licht en geeft het uw kamer een prachtige sfeer mee. Door de vele kleuren en vormen is voor elke ruimte wel een passende sfeer te creeren. Onze lantaarns laten zich makkelijk combineren met uw overige accesoires.

Ook zijn ze eenvoudig in te vouwen. Eenmaal opgevouwen nemen ze weinig ruimte in beslag. In deze vorm laten ze zich ook makkelijk transporteren.

Lampionsenzo levert diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk, maar met een paar muisklikken online te bestellen. Naar de lampionnen!

woensdag 9 november 2011

Aziatische sfeer met lampionnen

Boeddha verlicht door lampionnen.......

donderdag 3 november 2011

Chinese lampion op je werkkamer

Hier zien we een chinese lampion van lampionsenzo als sfeerverlichting op een werkkamer. De werkkamer is ingericht met chinese woonaccessoires waarbij onze zijden lampion mooi bij past. De kleur van de lampion is koper en het model is een globe in de maat 45.
Wil jij nu ook zo'n mooie lampion? Bestel hem dan via lampionsenzo.

vrijdag 28 oktober 2011

Sfeerverlichting met spaarlampen

Ja dat kan. Hang er maar eens een lampion omheen van lampionsenzo.nl en nog duurzaam ook. Lees mee.

Spaarlampen, ook wel compacte fluorescentielamp genoemd, is een energiebesparende lichtbron bedoeld om de traditionele gloeilamp te vervangen. Spaarlampen produceren hetzelfde lichtniveau als een traditionele lamp, maar gebruiken daar minder energie voor en hebben een langere levensduur. Spaarlampen zijn iets duurder in aanschaf, maar door de besparing in energie kan de aankoop vrij snel terug verdiend worden.

Hieronder volgen de foto's met spaarlamp, een met flame sparlamp en een met een normale spaarlamp.

zondag 16 oktober 2011

woensdag 12 oktober 2011

Artistika Roermond

Wij feliciteren Artistika in Roermond van harte met opening van hun nieuwe winkel in damesmode. De winkel is te herkennen aan de prachtige rode lampionnen en te vinden in de Schoenmakerstraat 20 in Roermond.

maandag 10 oktober 2011

Zilveren lampionnen


Nieuw in ons assortiment, zilveren lampionnen. De nieuwste kleur is zilver, zilver is de lampion. Lampionsenzo is the plaze to be....

donderdag 15 september 2011

Handgemaakte lampionnen

Tijdens mijn wereldreis stuitte ik op een bijzondere plaats in Vietnam, namelijk Hoi An. Deze plek staat bekend om zijn vele lampionnen. Deze met zijde beklede lampionnen verlichten de vele restaurants en de winkels langs het water, wat in de avond een prachtige mystieke sfeer geeft.

De lampionnen worden met de handgemaakt. Wij financieren de makers voor zodat zij hun spullen kunnen kopen en vervolgens nemen wij de handgemaakte lampionnen over een eerlijke prijs.

We zijn in 2009 begonnen met financieren op deze manier en inmiddels zijn er vier families in deeltijd betrokken bij het project, status September 2011. De eerste familie waar we mee begonnen in Hoi An verdeeld inmiddels onze opdrachten en controleert de kwaliteit van de lampionnen die de andere families aanleveren.

We mogen na twee jaar wel spreken van een succesvol fairshare project in Vietnam.

Mocht meer willen weten over ons project kijk dan eens in onze webshop.

zaterdag 27 augustus 2011

Lampionnen in de Horeca

Wat kunnen onze klanten toch mooie toepassingen verzinnen voor onze lampionnen. Hier zien we de lampionnen hangen in cafe Opium in 's-Hertogenbosch. Ze hebben gekozen voor vier verschillende modellen: Ballon, Druppel, ronde ook wel Globe genoemd en de Diamant. Vervolgens combineerden ze deze in vier verschillende kleuren: Rood, Paars, Roze en Oranje. Zie de prachtige foto's voor het mooie resultaat.De foto's zijn gemaakt door Hans Petersen. Wil je meer toepassingen bekijken van lampionsenzo? Klik hier.

zondag 14 augustus 2011

Stratenfestival Zwolle 2011

Op vrijdagavond 19 augustus 2011 vindt wederom het Stratenfestival Zwolle plaats. Op 21 podia in de stad zal een breed scala aan muzikaal entertainment worden gepresenteerd. Het hoofdpodium wordt geplaatst in het Ter Pelkwijkpark in zeer nauwe samenwerking met de HESZ.

Lampionsenzo zal zich presenteren aan het publiek op de braderie tijdens het stratenfestival in Zwolle. Onze stand zal te vinden zijn op de Eekwal in de binnenstad van Zwolle. De braderie is tussen 17:00 uur tot 23:00 uur. Tijdens de braderie zullen er een aantal aanbiedingen zijn, blijf ons volgen op twitter en we houden je op de hoogte.

Roze lampion

De roze lampion van lampionsenzo staat leuk in de kinderkamer. Veel van onze roze lampionnen worden gebruikt als decoratie bij bruiloften, kinderkamers, tuinfeesten, etc. Lampionsenzo importeerd de lampionnen zelf uit Vietnam en verkoopt ze in Nederland en Belgie via de webshop lampionsenzo.

dinsdag 9 augustus 2011

Paarse lampion

Hier zien we de paarse lampion van Lampionsenzo.nl. De lampionnen zijn voorzien van een bamboe frame en bleekd met 100 % zijde, ze zijn handgemaakt en komen uit Vietnam. Hier worden ze speciaal gemaakt voor ons.

Lampionsenzo.nl verleent microkredieten aan de makers en neemt de geproduceerde lampionnen rechtstreeks af, zonder tussenhandelaar zodat de makers een eerlijke prijs ontvangen en wij goed kunnen slapen.

Nu kunnen jullie deze prachtige mystieke sfeer oproepen in jullie eigen huiskamer, tuin, balkon, etc. Lampionsenzo levert diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen. Lampionsenzo

woensdag 3 augustus 2011

Ze hebben een winnaar

Via de actie Tweet en Win een lampion via de site het kan wel, hebben wij jullie opgeroepen een leuke reactie te tweeten en dat hebben we geweten. Waar voor dank.

Hieronder een aantal reacties:

Geen zon? Onsteek je lampion!

Lampionnen? Als straat verlichting in de kalverstraat.

Ook zagen veel Twitteraars zich al zitten al dan niet met een biologische wijntje onder het schijnsel van het romatische licht van de lampion.

De winnaar is uiteindelijk, @mejongstezusje geworden met de reactie: Een lichtje hier en een lichtpuntje daar, de lampion maakt het waar. De lampion is inmiddels onderweg naar je.

Lees hier het hele verhaal.

dinsdag 2 augustus 2011

Lampionnen bij de Parade 2011

Chinese lampionnen versieren de cocktailbar Juicy tijdens het reizende theatherfestival de Parade, nog te zien in het Kingpark te Amsterdam, 5 - 21 Augustus.

The Juicys is al jaren de huiskamer van de parade en altijd te vinden ergens midden op het veld. Onder de lampionnen kunt genieten van een cocktail of een vers geperst sapje en overziet u het veld. Wilt u zo'n mooie lampion voor thuis kom dan naar onze webshop

zondag 31 juli 2011

vrijdag 29 juli 2011

Tweet en win een groene lampion

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Vandaag: LampionsEnzo

@derodecaravan: “Harry van Vlisteren reisde de wereld over en kwam in contact met Vietnamese families die lampions maken. Hij besloot de lampions hier in Nederland te gaan verkopen. De Vietnamese families hebben zo werk en kunnen hun kinderen naar school sturen. En onze woonkamers, tenten of balkons worden ook een stukje mooier. Samen met Reaching Out Vietnam zet Harry zich nu in voor een groep van 60 gehandicapte kinderen in Hanoi. Met dit initiatief doet hij mee aan de ASN Bank Wereldprijs.”

Je kunt nu zelf een lampion winnen: tweet een originele manier om lampions te gebruiken naar @derodecaravan met de hashtag #lampion. Dan heb je het hele jaar door de gezelligheid van een lampion in je huis of tuin.

Lees verder hier verder

vrijdag 22 juli 2011

Kinderlamp voor kinderkamer

Een zijden lampion als babykamer decoratie. Onze lampionnen verspreiden een zacht kleurige licht en zorgen zo voor een gezellige en warme sfeer in de kamer. Met hun vrolijke kleuren zijn onze lampionnen een aanvulling op de overige accessoires in de kamer van uw kind.

Wij vinden het belangrijk dat de kinderkamerlamp of babylamp die wij leveren veilig en goed is. Elke lampion in onze collectie is van goede kwaliteit. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe en zijde. Bij elke lampion zit een duidelijke beschrijving van de manier waarop deze gemonteerd dient te worden. Zo kunt u snel genieten van uw aankoop.

Wij beiden u dus niet een doorsnee kinderlamp die u ook op vele andere sites, en dus in vele kinderkamers, tegenkomt. Uw kind is bijzonder en verdient een bijzondere sfeer. Graag zorgen wij dan ook voor een leuke aankleding van van uw kinderkamer en natuurlijk voor weer een vrolijk kind.

Wij leveren diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken online te bestellen.

donderdag 21 juli 2011

Japanse lampion in de tuin


Hier zien we een groene lampion van lampionsenzo in de vorm van een druppel in de tuin. Wil je ook zo'n mooie lampion als tuinaccessoire in je tuin, kom dan kijken in de webshop van Lampionsenzo.nl



zaterdag 9 juli 2011

Stoffen lampionnen

De stoffen lampionnen van Lampionsenzo zijn te gebruiken als woonkamerdecoratie. De hanglampen verspreiden een zacht kleurig licht en zorgen zo voor een gezellige en warme sfeer in de huiskamer.

De lampionnen bestaan uit een bamboe frame en zijn bekleed met zijde en laten zich makkelijk combineren met uw overige woonaccesoires.

Lampionsenzo levert diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk, maar met een paar muisklikken online te bestellen. Kom naar onze site lampionsenzo.nl

maandag 4 juli 2011

Lampionnen in de tent

Hier zien we de lampionnen van lampionsenzo.nl in een feesttent tijdens de receptie van een bruiloft. Het zijn paarse en rode lampionnen in diverse vormen.


Op deze foto zie je hoe mooi de lampionnen uitkomen in de avond en het saaie plafond van de feesttent omtoveren tot een feestelijk plafond. Ga na onze site voor meer info.

zondag 3 juli 2011

Witte lampion verlicht veranda

Hier zien we een lampion bij een tevreden klant de veranda verlichten. Het type lampion wat we hier zien hangen is de een witte lampion in de vorm van een ballon en in de maat 72. Wil je ook zo'n lampion kijk dan in onze webshop Lampionsenzo.nl

woensdag 15 juni 2011

Haarlem shoppingnight 2011

Kom shoppen tijdens de Haarlem Shoppingnight 16 Juni vanaf 18:00. In de Gierstraat kan je zelfs shoppen onder onze lampionnen. Stuur ons een leuke foto van een van onze lampionnen en maak kans op een leuk presentje. Stuur de foto naar info@lampionsenzo.nl of stuur een tweet naar @lampionsenzo

maandag 13 juni 2011

Suggestie Pinkpop


Onze ballonnen volgend jaar op Pinkpop? We zijn er klaar voor, by day and by night.

donderdag 2 juni 2011

Dina drinks tea in Sassenpoort


Dina Drinks Tea is een muziekcollectief, aangevuld met enkele singer-songwriters en kunstenaars. De muziek is puur en sferisch in een vrijwel geheel akoestische setting. De live-optredens van Dina Drinks Tea zijn een intense belevenis. Soms heel verstild en breekbaar, dan weer krachtig en ritmisch. Veel variatie, maar altijd warm, organisch en intiem. De muziek heeft iets magisch en creëert een gevoel van rust en ontspanning.

De presentatie van een hun debuut-EP ‘May I Find You’ vond afgelopen weekend plaats in de Sassenpoort in Zwolle. Om meer sfeer en mystiek toe toe voegen werd er gekozen voor de zijden lampionnen van Lampionsenzo.nl

Photo by: Zuriël

Mitty, Rad der Verbeelding

Kunstbedrijf Arnhem presenteert dit jaar een wel heel bijzonder podium. Met Mitty, het Rad der Verbeelding wordt gedurende de zomer van 2011 op verschillende wijkfestivals een reuzenrad gepresenteerd, dat als ronddraaiend podium fungeert.



Wie aan komt lopen ziet ‘Mitty, het rad’ al van verre. Met een hoogte van 9,40 meter steekt het ver boven de andere attracties van het festival uit en bij avond zijn rad en gondels sfeervol verlicht.
Je stapt Mittyland binnen en waant je in een wereld van weleer. Je hoort de spreekstalmeester activiteiten aankondigen, je schoenen worden gepoetst, er wordt een ballon voor je gemaakt en voor een dubbeltje koop je een lekkernijtje uit grootmoeders tijd.

De grotesk vormgegeven presentatrice en haar assistente nodigen je uit plaats te nemen, onder de lampionnen op het gezellige terras. Waar de achtergrondmuziek en entourage je in de sfeer brengen van de jaren '50. Je bent in Mittyland, het land met de ouderwetse kermis en een verrassende variété show.

maandag 23 mei 2011

Creatief met lampionnen

Voor deze kinderkamerlamp is als basis een groene globe gebruikt van Lampionsenzo. De lampion is eigenlijk op de kop aan het plafond gehangen, zodat de aan de metalen hanger het mandje met de knuffels bevestigd kon worden. De onderkant, die nu de bovenkant is, is opengezaagd zodat er als nog een lamp in bevestigd kon worden. Wij danken Fenneke voor de originele creatie die zij met onze lampion heeft gemaakt.


Wilt u zelf ook zo'n leuke lampion in elkaar knutselen kom dan gauw naar Lampionsenzo.nl.

zondag 15 mei 2011

Bevrijdingsfestival in Zwolle

Hier zie je onze lampionnen tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Ze waren te vinden op het Plein voor de vrijheid. Hier versierden ze de tent waarin het project "Dansen wereldwijd" plaats vond. Het was een kleurrijk spektakel waarbij verschillende dansgroepen uit verschillende culturen spreekwoordelijk dansten voor de vrijheid.


zondag 17 april 2011

Witte lampionnen als woonaccessoires

Onze witte lampionnen zijn mooi te combineren met uw overige accessoires. Door ze te voorzien van een lamp, zorgen ze voor een prachtige sfeer in uw woonkamer. Via een paar muisklikken online te bestellen bij Lampionsenzo.nl


zaterdag 16 april 2011

Rode zijden lampionnen kopen, rood

Dit zijn de rode lampionnen uit onze chinese webwinkel, ook verkrijgbaar in de kleuren wit, groen, paars, geel, blauw, zilver, goud, enz. Koop nu uw rode chinese lampionen bij lampionsenzo.nl

maandag 28 maart 2011

Aziatische sfeerverlichting


Geef sfeer aan uw huis met exclusieve en decoratieve sfeerverlichting by Lampionsenzo te Zwolle, rustgevende verlichting op een kunstzinnige manier, lounge en relaxerend. Meer inspiratie

zondag 27 maart 2011

Lampionnen voor kinderen

Lampionnen voor op de kinderkamer je vindt ze bij lampionsenzo.nl

dinsdag 1 maart 2011

Wordt fan van ons op Facebook

Volg ons nu op facebook

Lampionnen als sfeerverlichting

Geef uw feest sfeer mee, tover het saaie plafond in een handomdraai om tot een vrolijk decor. Of het nu een tent of een zaal is, onze lampionnen zijn makkelijk te bevestigen en niet geheel onbelangrijk, ook weer in een handomdraai te verwijderen.

Groots effect en weinig moeite. Niets staat zo feestelijk als een ruimte die versierd is met vrolijke gekleurde lampionnen.

Onze lampionnen zijn mooi te combineren met uw overige accessoires. Ze zijn nog mooier door ze te Voorzien van een lamp, dan zorgen ze voor een prachtige sfeerverlichting.

Ook zijn eenvoudig in te vouwen, eenmaal opgevouwen nemen ze weinig ruimte in beslag, in deze vorm laten ze zich ook makkelijk transporteren.

Wij leveren diverse maten en kleuren direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken online te bestellen.

woensdag 23 februari 2011

Zijdenlamp als kinderkamerlamp of babykamer decoratie

Zijden lampen als babykamer decoratie. De hanglampen verspreiden een zacht kleurig licht en zorgen zo voor een gezellige en warme sfeer in de kinderkamer. Met hun vrolijke kleuren zijn onze kinderlampen een aanvulling op de overige accesoires in de kamer van uw kind.

Wij beiden u dus niet een doorsnee kinderlamp die u ook op vele andere sites, en dus in vele kinderkamers, tegenkomt. Uw kind is bijzonder en verdient een bijzondere sfeer. Graag zorgen wij dan ook voor een leuke aankleding van uw kinderkamer en natuurlijk voor weer een vrolijk kind.
Wij leveren diverse maten en kleuren direct uit vorraad. Niks moelijk maar met enkele muisklikken online te bestellen.

zondag 6 februari 2011

Lampionnen als feestverlichting


Hier worden de Chinese lampionnen van lampionsenzo.nl als feestverlichting. Zo tover je een carport om in een stukje Azie en gaven we het feest sfeer mee. Makkelijk op te hangen en weer te verwijderen. Kijk voor meer voorbeelden hier.

woensdag 19 januari 2011

8 redenen om lampionnen als etalage decoratie te gebruiken

1. Inspireer of verleid je klant door sfeerlicht te maken met onze kleurige lampionnen.
2. Uw etalage springt eruit in uw winkelstraat.
3. Ze zorgen voor instant fleur en kleur.
4. Ze zijn meerdere keren te gebruiken.
5. Welke sfeer je ook wilt presenteren, voor elk thema is wel een passende lampion te vinden.
6. Niets staat zo vrolijk als een etalage die versierd is met vrolijk gekleurd decoratiemateriaal.
7. Omdat ze net zo makkelijk te bevestigen (en. niet geheel onbelangrijk: ook weer te verwijderen zijn...), een haakje in uw plafond en voila, weinig moeite, groots effect, wie houdt daar nu niet van.
8. Je hoeft er niet stad en land voor af, maar bestel ze online bij Lampionsenzo.nl.