woensdag 22 december 2010

zaterdag 4 december 2010

Lampionnen voor een bruiloft of trouwfeest

Geef je trouwfeest sfeer mee, tover het saaie plafond in een handomdraai om tot een vrolijk decor. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en weer te verwijderen. Door de grote sortering bij lampionsenzo.nl is er voor elk bruilofstthema wel een passende lampion te vinden. Niets staat zo feestelijk als een zaal die versierd is met vrolijke gekleurde lampionnen. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken online te bestellen. Bestel

donderdag 4 november 2010

Kinderkamer lamp

Uw kind of baby slaapt beter in een kamer waarin hij of zij zich vertrouwd voelt. Elke lamp op onze site zorgt voor een gezellige en warme sfeer in de kamer. Met hun vrolijke kleuren zijn onze lampen een aanvulling op de overige accessoires in de kamer van uw kind.


Kwaliteit: goed, compleet en duurzaam!

Wij vinden het belangrijk dat de kinderkamerlamp of babylamp die wij leveren veilig en goed is. Elke kinderlamp in onze collectie is van goede kwaliteit. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe en zijde. Bij elke kinderlamp zit een duidelijke beschrijving van de manier waarop deze gemonteerd dient te worden. Zo kunt u snel genieten van uw aankoop.


Wij beiden u dus niet een doorsnee kinderlamp die u ook op vele andere sites, en dus in vele kinderkamers, tegenkomt. Uw kind is bijzonder en verdient een bijzondere sfeer. Graag zorgen wij dan ook voor een leuke aankleding van van uw kinderkamer en natuurlijk voor weer een vrolijk kind.

zondag 31 oktober 2010

Oosterse lampen


Het alternatief voor Oosterse lampen, Chinese lampionnen hier afgebeeld voorzien van een spaarlamp. Voor mmer vormen en kleuren kijk op lampionsenzo.nl.

zondag 25 juli 2010

Lampionnen voor een tuinfeest

Lampionsenzo.nl de mooiste Japanese lampionnen voor decoratie. Bijvoorbeeld als tuinverlichting op uw tuinfeest.


zaterdag 3 juli 2010

zaterdag 20 maart 2010

Serious request 3FM


Help ons mee om het glazen huis van Serious request naar Zwolle te krijgen.

vrijdag 15 januari 2010

Nieuwsbrief #01

Automatisch ontvangen? Stuur een mail aan info@lampionsenzo.nl